دَخمـہ

شاید ہـمہ‌ے این مکتوبات، خطا باشند.

دَخمـہ

شاید ہـمہ‌ے این مکتوبات، خطا باشند.

همه، تو!

I feel certain  that  I am going mad  again. I feel  we can't  go  through another of thoseterrible times. And I shan't recover this time. I begin to hear voices, and I can't concentrate. So, I am doing what seems the best thing to do... You see I can't even write this properly... {Virginia Woolf last note}۱

شک ندارم که باز دیوانگی به سراغم آمده. احساس می‌کنم نمی‌توانیم دوباره با آن لحظه‌های وحشتناک مواجه شویم و این‌بار بهبود نخواهم یافت. دوباره صداهایی می‌شنوم و نمی‌توانم تمرکز کنم. بنابراین بهترین‌ترین کاری که به نظرم می‌رسد را انجام می‌دهم... می‌بینی! حتا نمی‌توانم این نامه را درست بنویسم... {آخرین نامه‌ی ویرجینیا وولف}۱

  

--

داشتم فکر می‌کردم که خیلی هم خوب نیست یکی هی بیاید، حرف‌های تکراری بزند. نه این‌که فکر کنید حرف‌هایم ته نکشیده ها ! نه، برعکس... با همه‌چیز و از همه‌چیز حرف‌ها دارم که بگویم ولی به نوشتن که می‌رسد نمی‌دانم چرا یکهو می‌شود قبلی... یا بهتر است بگویم قبلی‌ها. انگار یک نقطه بیشتر آغاز و پایان نیست!  

گرچه؛ تعجبی هم ندارد، چندان...........  

وقتی درهمه‌چیز و همه‌کس، همه‌جا و همه‌وقت، فقط تویی که می‌بینم.  

همه تویی... تو ٬ همه می‌شوی! به من که می‌رسد، من هم، تو می‌شود!

نظرات 4 + ارسال نظر
Salut دوشنبه 24 مرداد‌ماه سال 1390 ساعت 00:44 http://alisalut.blogspot.com

سلام. چه خوب که همه چیز "تو" می‌شه. در این‌صورت نگران نباش، مطمئن باش همه‌چی همیشه نوئه.
یه لایک ویژه برای بخش آخر پست.

در گوشْ تو ، در هوشْ تو ، و انـــــدر دلِ پرجوش تو

این‌ها چه باشد؟ تو منی وین وصف عامت می‌کنم

...

ممنون علی :)

Salut چهارشنبه 26 مرداد‌ماه سال 1390 ساعت 19:57 http://alisalut.blogspot.com

خواهش می‌کنم، منم متشکرم.

ستوده چهارشنبه 9 شهریور‌ماه سال 1390 ساعت 11:34

سلام هستی جان .
خوبی گلم .
خیلی وقته نیومدم .
دلم برات تنگ شده .
عیدت مبارک .
نماز وروز هات قبول

مبارک تویی عزیزم :)

[ بدون نام ] سه‌شنبه 15 شهریور‌ماه سال 1390 ساعت 02:49

جامعه‌شناس گفت: یک زن یا دختر معتاد برای تهیه مواد، به طور ناخواسته گرفتار دوستی‌های اجباری و روابط نامشروع می‌شود و اگر توان اقتصادی برای تهیه مواد نداشته باشد، مجبور است تن به هر خواسته‌ای بدهد.

امر‌الله امانی در گفت‌وگو با فارس با بیان اینکه اعتیاد دروازه ورود به بسیاری از مشکلات و ناهنجاری‌هاست، اظهار داشت: زنانی که به اعتیاد گرایش پیدا می‌کنند، بیشتر آسیب‌پذیرند.

وی گفت: نوع تربیت و کنترل والدین بر فرزندان، جامعه و ساختار اجتماعی، دولت، رسانه‌ها و کنترلی که بر افراد می‌شود، در بروز اعتیاد در افراد مؤثر است؛ لذت بردن یکی دیگر از عواملی است که موجب می‌شود تا افراد به سمت اعتیاد گرایش پیدا ‌کنند.

این جامعه‌شناس، ناکامی‌های زندگی را از دیگر عوامل اعتیاد زنان به مواد مخدر و روانگردان بیان کرد و ادامه داد: ناکامی‌های زندگی زنان دارای دو بخش است، نخست در خانه پدری و دیگری در خانه شوهر؛ زمانی که نیازهای فرد به طور عاقلانه فراهم نشود یا به نوعی کوچک شمرده شود، فرد دچار سرخوردگی و ناکامی می‌‌شود که این مسئله خود زمینه بروز اعتیاد را فراهم می‌کند.

وی ورود عناصر مدرن را یکی دیگر از عوامل افزایش اعتیاد در زنان دانست و افزود: بسیاری از خانواده‌ها آزادی اجتماعی به دختران را در بی ‌بند و باری می‌دانند ضمن اینکه بر دختران خود نظارتی ندارند، در صورتی که آزادی کامل باید با نظارت همراه باشد، اگر نظارت بر آزادی‌ها وجود نداشته باشد، زمینه بسیاری از انحرافات اخلاقی و اعتیاد را به وجود می‌آورد.

امانی با بیان اینکه اعتیاد در زنان علتی است که معلول‌های فراوانی دارد، تصریح کرد: زنان به دلیل بُعد احساسی بالا، شکننده‌تر هستند و اعتیاد در آنها این شکنندگی را چندین برابر می‌کند.

این کارشناس امور اجتماعی خاطرنشان کرد: یک زن یا دختر معتاد برای تهیه مواد، ناخواسته گرفتار دوستی‌های اجباری و روابط نامشروع می‌شود و اگر توان اقتصادی برای تهیه مواد نداشته باشد، مجبور است تن به هر خواسته‌ای بدهد؛ این مسئله زمینه بروز فحشا و بی‌بندوباری را افزایش می‌دهد ضمن اینکه این دسته از زنان و دختران ازدواج‌های موفقی ندارند و بیشتر با مردان معتاد ازدواج می‌کنند.

آقای نیما آقاخانی















همین!

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد